AĞ GÜVENLİĞİ

AĞ GÜVENLİĞİ

ADSL modemin Wide Area ile görüşmesi ATM protokolü ile olmaktadır. Ayrıca telekomünikasyon dünyasındaki “kilo” çarpanın değeri, veri saklamada kullanılan “Kilo”dan farklıdır ve 1024’e değil, 1000’e eşittir. Ev içi kullanımlarda bilgisayarın kablosuz modeme olan uzaklığı belirgin bir etki yaratmayacaktır. Aktivasyon kodunu girdiğiniz GSM Numarasına ulaşmadı ise, tekrar gönder butonuna tıklayarak yeni kod isteyiniz. Uygulamada mevcut paket değiştirildiğinde paket değişikliği anında gerçekleştirilmekle birlikte faturaya takip eden ay yansıyacaktır. Türk Telekom Uygulaması’nın​ iPhone cihazları ve wap destekli tüm cihazlarda kullanılabilen mobil versiyonudur. Web’den yaptığınız işlemleri cep telefonunuzdan da yapabilmenizi sağlar. ADSL hizmeti ile beraber sadece bir adet statik IP adresi alınabilir.

Türk Telekom TekŞifre üyelik bilgilerimden e-posta adresimi değiştirdim. Güncelleme için aktivasyon e-postası, e-posta adresime ulaşmadı. Eski e-posta adresini aktivasyon e-postası gelene kadar kullanabilir miyim? TekŞifre üyelik bilgilerinden e-posta adresinizi değiştirmeniz durumunda hesabınıza aktivasyon e-postası gönderilecektir. Aktivasyon e-postasının güncellediğiniz yeni e-posta adresine ulaşmaması durumunda, eski e-posta adresinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Borcundan dolayı kapalı olan bir internet hattı için dondurma işlemi yapılamaz. Faturalar ödendikten ve hattın açılması sağlandıktan sonra hat dondurma işleminden faydalanılır. TTNET’in sağlamakta olduğu ADSL hizmetinden yararlanmak için bir ADSL modeme ihtiyacınız vardır. Bugünkü ADSL bağlantı teknolojisini karşılamak üzere çeşitli teknik özellikte modemler piyasada bulunmaktadır. Kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir ADSL modem temin ederek evinizde veya iş yerinizde İşyerim ADSL hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hem kurumsal hem bireysel müşteriler internet aboneliği nakil işlemini gerçekleştirebilir.Kurumsal müşteriler nakil başvurusunda bulunurken , kurumsal yetkili kişinin/kişilerin kimliklerini ibraz etmesi gerekmektedir. Ayrıca kurumsal müşterilerin internet ek hizmet talep/değişiklik formu doldurulması gerekmektedir.

ADSL paketleri ile sunulan hızlar aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Abonelik başvurusu sırasında verilen kullanıcı adı ve şifresi, modem kurulum işlemlerinde ve TekŞifre oluşturulurken kullanılmaktadır. ADSL hizmetinden yeni abone olacak tüm bireysel ve kurumsal müşteriler yararlanabilir. ADSL, İnternet kullanıcılarına sayısal teknolojinin sağladığı tüm olanakları sunar. Sayısal teknoloji farkıyla İnternet üzerinden eş zamanlı ses ve görüntü aktarımına olanak sağlar. Ultranet paketleri ADSL ve VDSL teknolojisini kullanan 16 Mbps’e kadar hızlı ve kesintisiz internet sunan internet erişim paketleridir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından İşletmecilere gönderilen aile profiline ilişkin listedeki alan adı, alt alan adı, IP adresi ve portlara abonenin erişiminin sağlanmadığı profildir. Çocuk profili ile eğitim, ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu paribahis giriş, tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından işletmecilere gönderilen aile profiline ilişkin listedeki alan adı, alt alan adı, IP adresi ve portlara abonenin erişiminin sağlanmadığı profildir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından işletmecilere gönderilen, çocuk profiline ilişkin listedeki alan adı, alt alan adı, IP adresi ve portlara abonenin erişiminin sağlandığı profildir.

İkisini birden dondurabilir ya da sadece internet dondurup Alo’yu açık bırakabilirsiniz. Hat dondurma hizmetinde 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilir. Yapılacak olan Hat Dondurma işlemi için toplamda 300 TL (tüm vergiler dahil) faturanıza 6 ay boyunca aylık 50 TL olarak yansıtılacaktır. TTNET, çeşitli yeni abonelik kampanyaları dahilinde müşterilerine farklı marka, model ve özelliklerde hediye ADSL modemler vermektedir. Ücretsiz ADSL modemler, İşyerim ADSL bağlantısı başvurusu sırasında bayiler aracılığıyla kullanıcılara verilmektedir. TTNET kampanyalarında ücretsiz olarak verilen ADSL modemler ADSL2+ teknolojisine de uyumludur. İnternet aboneliğinin devir işlemi herhangi bir Türk Telekom Müdürlüğü’nden veya ​​Bayisi’nden yapılabilir. ADSL devir işlemi için ön şart; sabit telefon numarasının da internet aboneliğini devir almak isteyen kişiye devredilmiş olmasıdır.

Avrupa Ekonomik Alanı’nda ikamet ediyorsanız satın alma işleminizi müteakip 14 takvim günü içinde herhangi bir neden belirtmeksizin bizimle olan bu Sözleşmeden cayma hakkına sahipsiniz. Kriptografik anahtarlar güvenli ve farklı ortamlarda tutulmaktadır. 9 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenen “Müzayede” ihalesinde kıyasıya bir mücadeleden sonra 2014 Model Renault Clio Sportourer Joy aracı satın alan Erçal Fındık Otomotiv 25.000’inci aracı alan üyemiz oldu. 20 Temmuz 2016, Çarşamba günü Genel Müdürümüz Yonca Ulusoy Zaimoğlu, Kurumsal Satış Müdürümüz Tuna Güzelyüzlü ve Satış Ekibimizin Yöneticisi İsmail Onur Parlak ile birlikte aracın yeni sahibi Koçsar Otomotiv’i Üsküdar’daki showroom’unda ziyaret ettik. 9 Aralık 2013 yılında ilk online ihalemizi yaparak sizlerin destek ve güveni ile oto.net serüvenine başladık. Yaşımızı doldurmadan, oto.net platformu üzerinden 10.000’inci aracın satışını tamamladığımız için çok mutluyuz. Oto.net Türkiye’nin önde gelen internet girişimlerinin yatırımcısı olan Projectz tarafından desteklenmektedir.

Üyelik veya “Portal” üzerindeki çeşitli form ve oylamaların doldurulması suretiyle kullanıcıların kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soyisim, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) OTONET’e vermeleri gerekmektedir. OTONET, OTONET Üyelik Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, talep edilen bilgileri OTONET veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir. Cep telefonunuz ile bulunduğunuz her noktadan TTNET ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için TekŞifre oluşturmanız gerekmektedir. Tüm uygulamalarımızı kullanmanızı sağlayan size özel şifreNİZ OLAN TekŞifre’niz ile giriş yapacağınız Online İşlemler’de hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer TekŞifreniz bulunmuyorsa aşağıdaki şekilde ulaşacağınız Online İşlemler anasayfamızda yer alan “TekŞifre Hesabı Oluştur” linkinden TekŞifre oluşturabilirsiniz.

  • İnternet paketinin hızı, kullanıcının kullanım sıklığına göre değişmemektedir.
  • Örneğin; 6 GB kotalı paket kullanan bir abone ayın 15’inde hat dondurma hakkından yararlandığında aylık kullanım ücreti olarak kullandığı kısmı ödeyecek ve aylık kotasıda 3 GB olacaktır.

Özel nitelikli kişisel verilere erişim kriptografik yöntemler kullanılarak sağlanmaktadır. Özel nitelikli kişisel verilere erişim WAF aracılığıyla korunmaktadır. Özel nitelikli kişisel verilere erişilmesine yardımcı olan yazılımlarda kullanıcı yetkilendirmeleri yapılmaktadır. Özel nitelikli kişisel veriler üzerinde gerçekleştirilen tüm hareketlerin işlem kayıtları güvenli olarak log’lanmaktadır. OTONET, kullanıcılar ve kullanıcıların “Portal”ı kullanımı hakkındaki bilgileri teknik bir iletişim dosyasını (Çerez-Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası bir internet sitesi hakkında durum ve tercihleri saklayarak İnternet’in kullanımını kolaylaştırır. Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır.

Parola yenileme bilgileri e-posta adresinize gönderildi.E-postanızdaki talimatları uygulayarak Parolanızı yenileyebilirsiniz. Ana sayfaya geri dönmek için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz. Kota Bilgilendirme servisinden yararlanmak için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz. Hizmet Sağlayıcısı linklerine tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir “Dosya Yükleme” penceresi açılacaktır. Açılan pencerede “Kaydet ” butonunu tıklayarak ilgili dosyaların kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. ADSL paketiniz kotalı bir paket ise, ADSL İLK YARDIM videolarını izlerken / indirirken oluşacak veri transferi kadar kotanız etkilenecek. Şarkı dinlerken mobil operatörünüzün standart data tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz. Muud Mobil uygulaması belirli bir data kullanımına ihtiyaç duyduğundan avantajlı bir data tarifesine geçmenizi veya Türk Telekom WiFi noktalarından ücretsiz olarak bağlanarak uygulamayı kullanmanızı öneririz. Muud uygulaması üzerinden tekrar üye kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Uygulamaya giriş yapabilmeniz için üye kaydı yapmanız gerekmektedir.

Evinizden çıkmadan, birçok farklı kanal ile ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Hattınıza ait son faturanın takip edilerek ödemeni yapılması gerekir. Abonelik iptali işlemini yalnızca aboneliğin yasal sahibi veya yasal sahibin vekaletname ile yetkilendirdiği kişiler gerçekleştirebilir. Ödenmemiş faturadan dolayı erişimi kısıtlanan abonelerimizin takip eden ay faturalarına vergiler dahil 35,58 TL Hizmet Kısıtlama Bedeli yansıtılır. ADSL İLK YARDIM videoları ile desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda yaşadığınız sorunu ekran görüntüleri, animasyonlar ve sesli anlatım eşliğinde nasıl çözeceğinizi adım adım izleyerek sorununuzu kendiniz giderebilirsiniz. ADSL İLK YARDIM TTNET müşterileri için hazırlanmış tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Mobil cihazınızdan şarkı dinlemek için 3G bağlantısına ihtiyacınız olacak. Avantajlı bir data tarifesi kullanmanızı veya WiFi bağlantısı olan bir lokasyonda iseniz daha iyi performans alabilmeniz için WiFi bağlantısını kullanmanızı öneririz. Katılımlar konusunda uzman jüri tarafından değerlendirilecek olup; değerlendirme sonunda kazanan 1 kişi Samsung Galaxy S20 FE Cloud Navy (kart ve hat hariçtir), 2 kişi Samsung Galaxy Buds Pro Kulaklık kazanacaktır. Tek bir ADSL hattım için Türk Telekom TekŞifre’de birden fazla hesap oluşturabilir miyim? Her bir ADSL hattınız için tek bir TekŞifre oluşturabilirsiniz.

Bu servis bilgilendirmelerinde kullanılacak cep telefonu ve e-mail bilgilerinizi aşağıdaki kanallardan güncelleyebilirsiniz. GUNCEL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz. Battle.net® veya Battle.net® Mağazası aracılığıyla bir satın alma işlemi yaptıysanız bu tür satın alma işlemleri Satış Koşullarımıza tabidir ve bu koşulları dikkatlice incelemeniz gerekir. Bu Sözleşme ile Satış Koşulları arasında herhangi bir ihtilaf olması durumunda, Satış Koşulları öncelikli olacaktır. Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve “Portal”da çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, OTONET, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. OTONET, “Portal”ından Kullanıcılar tarafından kendisine elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgileri, Üyeleri ile yaptığı ‘OTONET Üyelik Sözleşmesi” ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin. Yalın İnternet hizmetinde aylık paket fiyatına ek olarak Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti (vergiler dahil 47​ TL) alınır.

Deja un comentario